dissabte, 17 d’abril del 2010

Món Llibre. Festa del llibre


Els dies 17 i 18 d’abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys que va néixer el 2005, en el marc de l’Any del Llibre i la Lectura i que, pel seu format i plantejament, és únic a Europa. Món Llibre és una gran festa necessària i esperada, de format singular, que sol reunir en un cap de setmana més de 12.000 persones i més de 40 editorials.

No es tracta d’una fira amb sentit comercial, sinó d’una veritable festa en honor al llibre; una manera d’ensenyar als nens i a les famílies que es pot llegir de moltes maneres, i que podem gaudir junts de la lectura.

Podem trobar diversos espais per compartir un conte o un llibre amb els nostres fills: una biblioteca fantàstica, un pati amb tendes de campanya i hamaques, pujant a una torre a llegir en veu alta, veient espectacles literaris, contacontes, presentacions, …i podem bescanviar contes i fer poesia o il·lustració. Hi ha un espai per nadons i un altre pels més grans de 9 anys.

Món Llibre aposta, també, per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants sempre vinculades d’una manera o una altra amb el llibre o la literatura. Són molts els artistes de diferents disciplines, molts d’ells exponents de la creació més contemporània, que durant el Festival presenten projectes, espectacles, xerrades o accions que proposen una nova manera de “llegir” el món.

Podeu descarregar-vos el programa clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada