dissabte, 26 de desembre del 2009

L’arbre ja està guarnit!!

Arbre de Nadal 09 IES Dr.Puigvert

Hem rebut moltes participacions i aquest és el resultat. Alguns arbres no els hem pogut posar en aquesta presentació per no coincidir el format o no funcionar amb aquesta aplicació.

Aquesta ha estat una activitat col·laborativa de tots els membres de l'institut (alumnes, famílies, profes i personal) a partir d'una proposta de l'Associació d'Alumnes per guarnir l'arbre de Nadal utilitzant les noves tecnologies. El nostre arbre virtual, construït entre tots, va ser projectat al vestíbul de l'institut.

dijous, 17 de desembre del 2009

"IMPROVISA. Animacions sonores"

És una aplicació de KTON Y CÍA que et permet crear composicions audiovisuals tot tocant el teclat del teu ordinador. Com?
Entra a l’aplicació: http://www.improvisa.cat/
Selecciona una carpeta d’imatges o animacions i una altra de sons i toca el teclat com si toquessis les tecles d’un piano. Pots també enregistrar les teves composicions i enviar-les a qui tu vulguis o publicar-les a l’aplicació.
A “llista de publicats” pots veure i sentir peces publicades per altres persones i parant la gravació pots tu també improvisar amb les mateixes imatges i sons.

Si tot això t’agrada, pots fins i tot crear les teves pròpies carpetes de sons i d’imatges donant-te d’alta com a usuari i seguint les instruccions que et facilitaran.

Aquí teniu algunes peces amb carpetes que jo he fet. Per que funcioni haureu de copiar l’enllaç en el vostre navegador.

LES LLUMS DE LA CIUTAT



MOSAIC DE LLUMS

dissabte, 12 de desembre del 2009

ARRIBA EL NADAL!!! Una proposta per celebrar-ho a l'IES Dr. Puigvert

Des de l’Associació d’alumnes convidem a tots els habitants de l’institut i les seves famílies a participar en una acció conjunta per celebrar junts l’arribada del Nadal.
Hem volgut que sigui respectuosa amb el medi ambient, participativa, divertida, educativa, original, econòmica, neta, activa, utilitzant noves tecnologies... i sobretot feta entre tots i totes.
¿¿¿¿ Què cal fer ????
Al blog de l’Associació d’alumnes: http://alumnespuigvert.blogspot.com/ i l’apartat de l’Associació d’Alumnes de la web de l’institut http://www.iespuigvert.org/ trobareu la proposta. Entreu i mireu.
El resultat de la vostra part de l’acció caldrà que estigui enllestida i enviada abans del dia 20 de desembre.

Només us donem una pista: Entre tots i totes haurem guarnit el nostre arbre de Nadal.

Tranquils!, ho podreu veure l’última setmana del trimestre al vestíbul de l’institut.
I durant les vacances de Nadal podreu veure totes les participacions a la nostra web i al blog.