dimarts, 24 de novembre del 2009

"D'on ets? Quin idioma parles?", un documental de Xavier Gaja

La productora Els films de les sargantanes SL ha enregistrat un documental a Vic sobre tres nens que estudien a la escola La Sínia. El reportatge es va emetre el passat 6 de juny a TVE 2 Catalunya, dins del programa “Gran angular”.

És un documental de 24 minuts sobre la vida de tres nois amb llengua materna no catalana ni castellana que parlen amb tota normalitat a Vic, utilitzant el català entre d'altres idiomes. Un documental sobre la normalització lingüística però també social. Esta dirigit per Xavier Gaja i es va rodar el mes de maig a Vic.

Al desembre el tornaran a passar per Btv i la xarxa de televisions de comarques.

Per veure'l:
http://www.granangular.cat/fitxadocu.php?ID=479

dilluns, 23 de novembre del 2009

Caminos de imágenes con Chema Madoz

El mes de febrer em van publicar un article en una revista de Galícia de temàtica educativa.
Com que és difícil trobar-la aquí a Catalunya us ofereixo aquí l'article en qüestió perquè el pugueu llegir. Només cal que cliqueu dues vegades a sobre de cada pàgina.

L'article explica l’experiència d’un seguit d’activitats a partir de la imatge fotogràfica i més concretament al voltant de la poesia visual de Chema Madoz. Vaig dissenyar aquestes activitats per ser realitzades paral·lelament en dos àmbits: l'expressió oral en un aula d'acollida i la formació de mestres en l’àrea de Visual i Plàstica.






diumenge, 22 de novembre del 2009

Ray Johnson. Completa-ho i retorna-ho, sisplau.








MACBA 06/11/2009 - 10/01/2010
L’artista nord-americà Ray Johnson (Detroit, 1927 – Nova York, 1995) és un dels artistes més desconeguts i influents de la seva generació. Aquesta exposició, la primera dedicada a ell que té lloc a Espanya, planteja un recorregut a través dels seus collages i correspondències......http://www.macba.cat/controller.php?p_action=show_page&pagina_id=28&inst_id=26358
Si voleu veure obra de Ray Johnson:
http://annablumefanclub.blogspot.com/2009/10/ray-johnson-en-el-macba.html

dissabte, 21 de novembre del 2009

FREQÜÈNCIES d'Eugènia Balcells


Anells de paper per a tot l'any


Dotze anells diferents dissenyats per Tithi Kutchamuch & Nutre Arayavanish, un per cada mes de l'any. Mira més polsant a http://mocoloco.com/archives/010062.php

divendres, 20 de novembre del 2009

Línies i taques per jugar amb l'ordinador




Per jugar a ser Pollock pintant amb l'ordinador
http://www.jacksonpollock.org/











Per dibuixar i pintar amb bales de colors
http://bomomo.com/

dijous, 19 de novembre del 2009

MIRADES, un blog de la Teresa Bardera, que cal tenir en compte.

No podeu prescindir de mirar aquest blog tots els que us interessa l'educació artística, l'educació infantil, l'educació en general i el món sensible de la visualitat.
http://blocs.xtec.cat/mbardera/

dimecres, 18 de novembre del 2009

...pensaré en vosaltres.

Avui, 18 de novembre de 2009, inicio aquest blog amb la intenció de donar a conèixer i compartir les coses que faig, els meus projectes, idees, publicacions, treballs fets amb els meus alumnes. També les coses interessants que fan els meus amics, les coses que m’agraden i les que trobo o sé que fan altres i crec que poden ser d’interès per a més gent que em coneix.

M’agradarà que qui em segueixi deixi algun comentari al blog o m'escrigui un missatge. Contacte: mgaja2@xtec.cat